Argelujah — Оркестр Радості і Щастя Familia Perkalaba

Рецензии 16 Ноябрь 2016

Потужний Come Back оновленої формації Familia Perkalaba з новою програмою

17 листопада Оркестр Радості і Щастя Familia Perkalaba повертається у Київ оновленим складом з новою програмою ARGELUJAH (АРГЕЛЮДЖА). Крім того, в концерті візьмуть участь special guests — Кувалдін und Мох — з алкохітом Ципа та крутий support — Пан Забіяка!

Олег Гнатів, продюсер Familia PerkalabaОновлення і свіжа кров принесли потужні результати, музики стало ще більше, драйв став ще гарячішим, фірменний радісний позитивний цинізм розкривається новими гранями. На концерті будуть пісні з нового альбому, який записувався на горі в старій гуцульській хаті. Незвична локація, проживання банди в одному просторі і ближче до неба дали свої результати.

Олександр Ткачук, джазовий музикант, піаніст колективу Доктор ДжазПослухав дві композиціі з нової програми Familia Perkalaba. Все в кращих традиціях, стиль і драйв не тільки збережені, а і розвинуті, звучить більш оркестрово, ніж раніше і якось професіональніше, не те шоб академічно, але більш... музично. Ну, і це безперечно треба слухати і бачити наживо, це Феєрія і Оргія.

Богданом Кутєповим було знято документальний фільм Життя і Смерть у Гуцулії, де одна з головних сюжетних ліній — приїзд Familia Perkalaba в Карпати та процес запису альбома

Їх порівнюють з музичними колективами Еміра Кустуріци, Горана Бреговича та Бобана Марковича. Лідер Gogol Bordello Євген Гудз, записав з ними спільний трек, і крутить треки групи у своїх DJ-сетах. У музикантів Familia Perkalaba стільки радості, душевної гармонії і любові, що вся ця веселка позитивних почуттів вихлюпується на глядачів благодатною зливою. Вони виконують музику гір і душі, радісну і сумну, галасливу і завзяту, пристрасну і живу. Але ніяких слів не вистачить, щоб описати атмосферу шаленого драйву і феєричного позитиву, яка панує на кожному концерті цієї феноменальної групи!

НЕ ПРОПУСТІТЬ! Come Back буде потужним!

Familia Perkalaba — це не просто група, це унікальне музичне явище зі своєю ідеологією і власним, неповторним стилем, в якому переплелися реггі, етно-ска-панк і фолк-рок, хоча самі музиканти свій стиль називають «gutzul roots» — музикою гуцульських коренів

Назва колективу, створеного в 1998 році, походить від назви невеликого гуцульського хутора Перкалаба, розташованого в Карпатах, на кордоні Чернівецької та Івано-Франківської областей та на кордоні з Румунією. Familia Perkalaba — це виражена в музиці чудова суміш з гуцульської свободи і розкутості, природної гармонії і простоти, відкритості та любові до всіх проявів життя, безстрашності і божевілля.

Окрім того, що Familia Perkalaba вже багато років успішно гастролює Україною, гурт добре відомий за кордоном і постійно виступає в Європі.

Нещодавно група видала інтернет реліз EP Familia PerkalabaArgelujah, який було записано в урочищі Арджелуджа поблизу Говерли. Зараз Familia Perkalaba закінчує роботу над новим альбомом.

17 листопада, 21:00, Докер паб, Богатирська, 25.